Bloggen

tisdag, december 13, 2016 - 16:06
Kamerun1.png
Kamerun2.png
Vill du önska dig något viktigt i julklapp i år? Vill du ge bort något som gör skillnad? I så fall kan du nu bidra till Ingenjörer utan gränsers projekt att installera solceller på en flickskola på Kameruns landsbygd och därmed hjälpa dessa flickor till en bättre framtid.

Att få tillgång till el på Kameruns landsbygd är inte helt lätt. Elnätet i Kamerun har ofta oförutsägbara elavbrott. Utan säker elförsörjning kan inte utbildningar genomföras på ett bra sätt, särskilt inte om de kräver elektrisk utrustning. Utan utbildning har flickor i Kamerun väldigt svårt att få ett jobb och klara av sin försörjning, speciellt de många unga ensamstående mammor som också behöver försörja sina barn. Därför presenterar nu Ingenjörer utan gränser Projekt 2016.007 Solar Panels Girls School, i samarbete med Flickors utbildning i Kamerun. Målet med projektet är att installera solceller för att försörja skolan när det lokala nätet inte kan, och i och med detta hjälpa dessa flickor till en bättre framtid!

Bidra till förverkligandet av det här projektet genom att delta i vår julinsamling!

Sätt in önskad summa på Ingenjörer utan gränsers postgironummer.  

PG: 1113856-7 eller Swish 1236084123

OBS! Märk ditt bidrag med: "Projekt 2016.007 Solar Panels Girls School"

Klicka in på detta google formulär: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeuHnb0EJsWeq20rNndHM59fFKAL1wlLcNVag7APsZ_v7qjKQ/viewform?c=0&w=1

och fyll i din mailaddress och summan på din insättning så skickas ett fint Gåvobevis till dig som tack för ditt bidrag!